Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твСлужебният министър по туризма Стела

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твСлужебният министър по туризма Стела
Коментари Харесай

Румен Драганов: Тези PCR-тестове трябва да паднат, защото това е нещо отвратително

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Служебният министър по туризма Стела Балтова е добре познато лице в туризма, тъй като тя беше длъжностен министър и в предходния длъжностен кабинет. Тя е един спокоен и почтен човек. Тя постъпвайки в кабинета подходи чисто академично и уточни кои са проблемите, които би трябвало да се решат. Тя знае всички проблеми на сектора, тъй като ги следи от близко.

Това разяснява в ефира на Нова тв Румен Драганов, председател на Института по разбори и оценки в туризма. 

Прави ми усещане, че прекалено много се разчита на страната да свърши един огромен размер от действия, разяснява той.

Самите хотелиери изглаждайки своята база би трябвало да търсят резистентност. По време на епидемията такава резистентност беше основана посредством дребните къщи за посетители и сега те са цялостни, няма места. Там нещата са устойчиви, уточни той.

Трябва да се отстранен всевъзможни ограничавания за пътуването на хората и това ще стане за Европа от юли нататък, уточни той.

Тези PCR-тестове би трябвало да паднат, тъй като това е непоносимо. Както пътуваме от София до Пловдив, по този начин би трябвало да пътуваме до всяка друга точка на света. Това може да стане с сделки, разяснява Драганов. 

Здравните управляващи споделят да си стоим у дома, да носим маски и в случай че може да не контактуваме с никого. Това им е работата обаче, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР